Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk


HÂKİMLER VE SAVCILAR KURULU Bağımsız, Tarafsız, Adil Yargının Teminatı
English
yuzuncuyil Atatürk Resmi
29.01.2014 Tarihinde Yapılacak Avukatlık Mesleğinden Geçen 3. Dönem Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adayları İle Avukatlık Mesleğinden Geçen 1. Dönem İdari Yargı Hâkim Adaylarına Ait Kur’a Törenine İlişkin Duyuru

:::29.01.2014 tarihinde yapılacak avukatlık mesleğinden geçen 3. dönem adli yargı hâkim ve savcı adayları ile avukatlık mesleğinden geçen 1. dönem idari yargı hâkim adaylarına ait kur’a törenine ilişkin duyuru:::

Ekli listede isimleri yazılı, meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve mesleğe kabullerine karar verilen avukatlık mesleğinden geçen 3. dönem adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcı adayları ile avukatlık mesleğinden geçen 1. dönem idari yargı hâkim adaylarının kur’a töreni, 29.01.2014 tarihinde saat 10:00'da MEB Şura Salonunda (Gazi Üniversitesi Kampüsü Yanı/ Beşevler) yapılacaktır.

Kur’a töreni ile görev yerleri belirlenecek adli yargı hâkim ve Cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hâkim adaylarına cübbe dağıtımı, 28.01.2014 tarihinde 14:30–16:30 saatleri arasında Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Konferans Salonu girişinde gerçekleştirilecektir.

İlgililere duyurulur.

EKLER

1-Liste (Adli Yargı)

2-Liste (İdari Yargı)

Hâkimler ve Savcılar Kurulu © Tüm hakları saklıdır.